Om sidan

cropped-Unstage.jpg

Välkommen till Unstage.com!

Unstage är en oberoende inredningsblogg med ett fokus på design & heminredning. Anledning till att jag starta denna bloggen är för att hjälpa andra som har planer på att renovera sitt hem, men som kanske behöver lite tips och idéer samt inspiration till hur dem kan inreda. Själv har jag alltid varit intresserad av inredning / design och jag tycker det är väldigt intressant att se hur trenderna ständigt förändras. Dock gillar jag själv när det är modernt och stilrent. Det är också detta jag kommer blogga om. Så letar du efter inspiration med modern inredning? Då har du kommit rätt!

Design & Inredningsfilosofi

Vissa saker kommer naturligt för vissa människor: bakning, rita eller dekorera ett rum … För resten av oss känns det som det krävs en utbildning. När jag dekorerade min första lägenhet, visste jag vad jag ville, men jag hade svårt att få den visionen till liv. Jag antar att man kan säga att jag var överväldigad. Den skrämmande uppgiften att dra ihop ett utrymme som inte var bara ett sovrum i ett fullt möblerat hus, kändes som en omöjlig börda. Som med alla saker, det tog det lite träning, några fler flyttar och någon gudomlig (design) inspiration för att jag äntligen skulle känna mig helt bekväm med att dekorera mitt hem.

Själv tycker jag det är viktigt att man vet sina begränsningar. Känna till storleken och omfattningen av rummet. Oavsett om du bor i stan eller på landet så hjälper det att få en överblick över din omgivning. I sin tur kan detta hjälpa dig i dina val utifrån ramen för ditt utrymme.

Håll det enkelt. Du vill inte att överbelamra utrymmet. Genom att göra små ändringar i varje rum, kan du få det att verkar vara renare och ännu större. Kom ihåg, du kan alltid göra fler ändringar senare!